Gifts For Precious Darlings




Matasuri, voaluri, catifele si dantele fine, ciucuri, pasmanterii, broderii si panglici...

These are a few of my favourite things....

Avem voie inainte de Sarbatori sa ne dam liber imaginatiei si sa visam la cadourile pe care ne-ar placea sa le gasim impachetate si cu fundita sub pomul cu parfum de munte.



Cutii aurii si tavite lucrate in filigran de la L’Objet (colectia Or ).

Miresme de interior cu parfum de mandarine si scortisoara de la True Grace - colectia Manor Christmas.

Matasuri fosnitoare cu desene distressed ca niste amintiri din Craciunurile care au trecut. Butterfly Revival de la Dedar.




Obiecte fantastice impietrite de maestri lucratori in metale si pietre pretioase. Coral Centerpiece de la L’Objet.

Impletituri de lana cu fire aurii pretioase si scanteietoare, pentru pleduri, tapiterii, pernute decorative pufoase sau, de ce nu, pelerina Doamnei Craciun. Tot de la Dedar - Oro Blank.

Tavi incarcate cu bomboane si fructe confiate. De la L’Objet colectia mea preferata, Lamina.

Si pentru after-party, o canita de ciocolata calda si caldura asternuturilor de la Yves Delorme. Noua lir colectie dd inspiratie botteh, Apparat.

Tot de la Yves Delorme, tot de inspiratie orientala, o explozie de culori pe print paisley, asternuturile coordonate de la Ralph Lauren sunt fara rival.

Sa petrecem o mica vacanta de iarna rasfatate in matasuri mangaietoare si sa pasim desculte spre pomul de Craciun dimineata cu sclipirea anticiparii in ochi.
Poate gasim acolo un halat de matase de la MORPHOANDLUNA. Sau poate doar o scrisoare scrijelita cu un creion neascutit, de o manuta mica. O scrisoare de iubire.



Sarbatori Luminate!

Credit pentru fotografii:







Comentarii

Postări populare