0

For all the single ladies


Astazi fiul meu de 6 ani "m-a scos in oras" la un ceai si o prajiturica, la Paul la Dorobanti. Pentru el si pentru multa lume, azi a fost o zi libera si foarte binevenita. Am savurat sincer fiecare moment si fiecare idee sau intrebare a lui, cu gandul "infrigurat" la zilele in care nu aveam nici un baietel, nici o fetita si nici un sot care sa imi faca viata atat de interesanta.

In zilele mele de burlacie libere, zile care nu ne ocolesc cam pe nici una dintre noi, ma trezeam singura in patul meu in care probabil imi petreceam foarte multe dintre cele 24 de ore.
                         

De aceea, cu gandul la doamnele pentru care persoana proprie e inca cel mai bun prieten si cea mai dulce companie, m-am gandit sa postez cele doua modele de paturi de la Asnaghi, un producator high-end pentru mobilierul clasic in Italia.


O dimineata gri de iarna in care te trezesti inconjurata doar de cele mai fine asternuturi de la Yves Delorme, in parfumul cafelei de pe noptiera, intr-un pat de diva inconjurata de dantele si vaze cu crizanteme albe ...


...trebuie sa ma trezesc repede din vis si sa-l culc pe baietelul meu, prietenul meu cel mai dulce.

- Posted using BlogPress from my iPad

0 pareri personale:

Trimiteți un comentariu