Delicii "classy"


London, please!


Avem nevoie de ceva care sa scoata din anonimat ferestrele noastre. Vrem sa incercam sa depasim clasicul de mai sus, care, fara discutie, e de un rafinament demn de Ritz...


O selectie absolut divina de pazmanterie fina, un deliciu pentru doamnele pasionate de lucrul facut cu multa migala, a real treat... N-as sti cu ce sa incep.


Struguri cu bobite invelite in fire de matase, de folosit ca ambrase pentru draperii. So sweet!


Sau ciucuri opulenti cu detalii excelente de admirat de aproape.


Ciucurasi veseli asortati, tot din matase. De remarcat ca toate culorile pot fi coordonate pe comanda cu culorile din draperie, pentru un efect regal.


Se poate schimba pe comanda si modelul bandei de prindere. Cam asta numesc eu personalizare
high-end.


Bineinteles, perfectiunea (sau Dumnezeu...) se ascunde in detalii. In caz ca nu esti fericit(a) cu modelul de ciucure, poti aduga un detaliu din pazmanterie pentru coordonare completa. De exemplu mai sus, bagheta dintre franjuri poate fi inlocuita cu succesiunea de bilute din pazmateria de langa.


Ciucurii cu solzisori mi-au placut in mod deosebit.


Dar si cei ciufuliti, dar rasfatati si opulenti, de mai sus.


...de asortat cu flori brodate, pazmanterie la fel de bogata si ciufulita si cu un five o'clock tea :)


Din colectia bombonele asortate:




Nu pot sa nu ma opresc la frumusetea de mai sus. Un detaliu de pasmanterie exceptional, un bobocel de floare executat atat de fin incat parca nu e facut sa fie insirat cu zecile pe o draperie, ci de privit de aproape, cu atentie la minutiozitatea detaliilor.


Preferatii mei!


Alta varianta pe stil luxuriant.


Si poate niste ambrase spectaculoase de coordonat. Cele de mai sus le vad expuse undeva aproape de punctul de observatie, poate prinzand draperiile laterale ale unui baldachin de printesa...


In final, aproape nu poti sa te hotarasti. Totul iti ia ochii si vrei sa pleci cu toti ciucurii aceia minunati acasa, sa-i admiri in liniste, sa-i vezi dimineata, la pranz si seara.


Un capuccino bun pentru incheierea unei zile de neuitat. De remarcat, la stanga, biscuitii cei mai buni din intreaga lume, cu o usoara aroma de ghimbir.

No more boring windows, please!

Comentarii

Postări populare