Capricii

 
O postare neserioasa in seara asta.
 
Sunt indragostita de detaliile sticlutelor de parfumuri, colorate, delicate, ireale, disipand lumina in reflexe caldute, dulci-acrisoare...
 
 
...fiecare parfum cu insinuarile lui strecurate printre note desprinse dintr-un paradis cu miros de ananas proaspat taiat...
 
 
Camuflate in forme materializate parca in ciuda unei eventuale stari naturale, cristalizate, brumate, aurite, slefuite, perfecte...abur fierbinte de SPA surprins captiv geometriei unei fractiuni de secunda.
 
 
Un moment sclipitor de decadenta pierdut in timp si in labirintul memoriei.
 
 
Miracolul fructelor gustate intr-o zi infrigurata de iarna, ca un semn de exclamare dupa un paradox fumat.
 
 
Auriu mistic, de podoabe bisericesti, miros de tamaie intre pereti de biserica ascunsa. Chihlimbar negru al unei nopti de dragoste fara amintiri.
 
 
Copilarie invaluita in misterele maturitatii, greutatea si importanta cuvintelor, linia curata a adevaratelor secrete, cele pe care nu le voi sti niciodata.
 
  
Pudra risipita de pe flori de crin, florile mele triumfale, pentru momentele vestilor bune, ale victoriilor egoiste, pentru clipele masculine, pentru seducerea acestor clipe, ca sa fie mereu aliatele mel, cand anotimpurile se schimba, inevitabil.
 
 
Si cele mai frumoase, dupa parerea mea. Simple, evanescente, luminoase, inteligente, curajoase, ca de celofan, invelind un buchet tremurator de emotii.

Amintiri prizoniere in colivii de lux, my personal reserve :)
 

Comentarii

Postări populare