Glam Sofa

Canapelele ridica de multe ori probleme pentru ca la un moment dat poate fi necesar un l: in general canapelele frumoase nu sunt cele mai comode, iar cele comode intr-devar, nu sunt neaparat si cele mai potrivite estetic. M-am gandit sa fac o selectie de canapele pentru o diva urbana. O selectie bazata pe aspect ( care trebuie sa fie impresionant, senzual, sa aiba o linie care sa nu se demodeze , sa fie accentul si piesa de rezistenta a interiorului) pentru ca eu chiar insist ca o canapea trebuie sa aiba rol de eye-catcher si nu merg pe solutii in care ansamblurile de living trebuie sa se piarda discret in interioare fastuoase ( solutii care au avantajele lor la amenajari de hoteluri sau spatii publice)...

O selectie bazata pe aspect, dar aplicata strict la canapele foarte comfortabile.


Nu pot sa ma abtin sa nu pun pe primul loc modelul Ginevra de la Visionnaire - Ipe Cavalli.


Mi se pare foarte interesanta si pe noua forma rotunjita, foarte calda si primitoare.


Canapeaua inspirata parca dintr-o mie si una de nopti si desenata pentru Colombostile de Hierro Desvilles. Un divan fastuos si de neegalat la capitolul comfort, potrivit pentru viziunea oricarui arhitect curajos.


Trebuie sa postez su fotoliul negru pentru ca este o adevarata opera de arta, nu doar o piesa de mobilier.



Cred ca Baker are in continuare un cuvant de spus la capitolul canapele. O linie traditionalista, dar rafinata si bine definita, potrivita pentru tapiterii in culori temperamentale precum fuchsia, verde smarald, galben crom, dar si pentru tonuri neutre de nisip, piatra, pamant...


My new love, Domus de la Visionnaire. In varianta "all velvet" pentru doamne rasfatate de soarta...


...sau capitonata in piele, pentru cele preocupate de functionalitate.


O alta creatie Colombostile, o canapea care se numeste "Una Visione di Eleganza". Ceva accente orientale, dar parca tot Orientul ramane pe primul loc la rasfat si senzualitate..


Vest foarte bune de la Sicis, pentru noi cei atrasi de stilul glam, noi cei care vrem sa gasim mereu acel ceva inedit, cuceritor, dezarmant de chic in interioarele in care ne ascundem in clipele noastre de intimitate.


O canapea simpla fara a fi plictisitoare, cu linii dulci si accesorii scumpe de la Houles, in colectia creata pentru Sicis Art de Christian Lacroix. Pot sa va postez mai jos si "my guilty pleasure":


Fotoliul Theodora, un patchwork genial de tapiserie pretioasa, dantela neagra, catifea, piele tintuita su pasmanterie. O piesa superba!



Revenind la canapele, cea din colectia Saint Babila creata de Samuele Mazza este si ea o piesa de rezistenta pentru o adevarata fashionista. Si asta datorita detaliilor rafinate de tip couture. Imi doresc sa o vad comandata in catifea de matase alba sau rosu-sange...un close-up al fotoliului coordonat vorbeste de la sine:


Sunt multe modele de vis, imi plac foarte mult si cele clasice cum e cea de mai jos:


Dar sunt putine ocaziile in care o canapea clasica superba este si foarte confortabila. Cea de mai sus este un exemplu fericit, si pe catifea de bumbac fina cred ca arata spectaculos.


Pentru incheiere, tot o piesa glam de la Ipe. Canapeaua Bismarck, un obiect de interior statement, fara rival, un fel de pledoarie pentru curaj in amenajari. O iubesti sau o urasti la prima vedere, dar nu o uiti niciodata. Tipul cel mai recomandabil pentru o lady...
- Posted using BlogPress from my iPhone
Location:Glam Sofa

Comentarii

Postări populare