Great "Bag"




O colectie exceptionala semnata de unul dintre designerii mei preferati Samuele Mazza. De obicei, pentru mine un fotoliu frumos, o "piesa", arata cam asa:



Nu pot sa ma prefac si sa neg ca stilul clasic catre glam e cel in care ma simt confortabil si "pampered"...


Dar uneori exista colectii moderne care ma fac sa uit putin de "teama mea de vid :)" si sa admit ca sunt fara discutie de utilizat cu succes in interioare atunci cand efectul scontat e spectacolul.


E vorba de colectia "Bag" creata de Samuele Mazza pentru Saint Babila, un deliciu de elemente care aminteste oricarei doamne de diva pe care o ascunde in adancul personalitatii sale!


Cu detalii inspirate din creatiile de posete si genti a caselor de moda ( eu an depistat elemente din Feragamo si Gucci), piesele colectiei sunt coordonate printr-o idee de baza chic, aceea a snurului trecut printr-un material fronsat.



O idee care te face sa te miri (ca designer): " Cum naiba de nu m-am gandita la asta pana acum?!?"


Ideea e adjudecata artistului italian, care a folosit-o cu succes la paturi, comode...



...canapele, dormeuze, scaune...


O combinatie interesanta intre zona "fetish" a creatiei de mobilier ( obsesia detaliului ;) ) si o puritate confortabila si lejera de tip Lolita a liniei.


Colectia e completata cu accesorii simpatice ca aceste masute desprinse din " Opulence etc." ;)...,


...panoplii de elemente decorative egoiste :)...



...geometria fractalilor aruncata ca o gluma intr-un interior extrem de corect ordonat.

Toate cu sugestia trecerii timpului, uneori exprimata brutal, ca atunci cand se foloseste un ceas gigantic sprijinit de un perete in spatele canapelei, uneori subtil ca in imaginea in care masuta de cafea e , la o privire mai atenta, contorul minutelor de sporovaiala.

Get spoilt until it's too late!

( imaginile sunt preluate de pe www.100pro.com.ua).



Posted using BlogPress from my iPhone

Comentarii

Postări populare