Coffee Time & Tables - 1

O sambata linistita trebuie inceputa dupa mine cu o cafea neagra. Am avut cateva intrebari in ultima vreme despre variante pentru masute de cafea interesante. Am cautat chiar pentru mine un model cat mai neasteptat. Am gasit in noua colectie de la Visionnaire ceva simpatic decorat cu insecta mea statement - The Dragonfly - o colectie de mese joase denumita Breeze. 


Contine chiar si cateva accente pentru lateral cu carabusi, pentru cei care nu sufera de inima...glumesc. Carabusii sunt simbolul vietii vesnice, deci nu ne deranjeaza la o cafea, poate chiar ne dau un subiect de meditatie.


Pe un nivel mai lumesc, o combinatie denumita Atreyu, tot de la Visionnaire, care imbina perfect necesitatile de servire cu confortul unor taburete mari pentru odihna picioarelor.




In acelasi spirit Visionnaire ne mai dau o optiune. O masa de piatra construita oblic redefineste si mareste vizual spatiul, in acelasi timp fiind un punct central al compozitiei de pouff-uri triunghiulare.


Rubelli Casa ne aduce o colectie de mese joase si ocazionale care se ghideaza dupa principiul "blend-in". Aproape invizibile, eterice, si subliniind prin contrast forma si volumul canapelelor langa care sunt asezate, cred ca acesta este maximul de rafinament, de eleganta "effortless" atat de greu de realizat in orice interior.

Colectia Bauta - Rubelli Casa.
 Masa Anchor - Rubelli Casa.

 In tendinta de Art Deco - revival care se simte din ce in ce mai puternic in ultimul an, avem multe variante de piese superbe pentru canapele. Ele urmaresc aceeasi intentie de integrare pana la disolutie in decor, lasand personajele principale, canapelele, sa dea linia principala.


Fashion Affair - Malerba .

La Smania calitatea finisajului cu furnir este cea care face trecerea de la o piesa de mobilier la o discreta mobila de arta. Mai sus este masa Philip, care poate primi furnir de palisandru sau wenge.


Iar aceasta este masa Soho, perfectionismul intruchipat cand e vorba de detalii a-la-60's, de combinat cu canapele grele si confortabile, imbracate in catifea verde - un adevarat "must-have" pentru anul acesta.


Masa de la Daytona acoperita cu piatra schimba directia catre perioada disco, in opinia mea. Foarte frumos finisata, e o piesa care poate contrabalansa o forma prea stricta a canapelelor sau a fotoliilor. Cred ca mi-ar placea si cu o oglinda antichizata in loc de piatra. Si bordata cu o catifea neagra sau pink gold. Vechea mea obsesie catre clasic.

Acum ... PAUZA DE CAFEA!



Comentarii

Postări populare