Linen


Totul a pornit de la o zi de primavara in care mi-a fost prezentata creatia Twilight de la Dedar. 


Un in superb pe latime mare de 310cm, in a carui tesatura sunt incluse fire sintetice iridiscente care ii dau o stralucire discreta si foarte de efect. In culorile inchise, irizatiile sunt foarte evidente, datorita contrastului de ton. In culorile deschise (Avorio, Ostrica) stralucirea devine atat de subtila si rezultatul atat de rafinat in combonatie cu textura usor sifonata a tesaturii naturale incat cineva pasionat de textile nu o poate uita usor.


Asa ca atunci cand am avut nevoie de ceva neutru pentru a scoate in evidenta un tapet foarte dens ca decoratie si atmosfera, am ales varianta Twilight Avorio. Materialul a primit chiar aprobarea motanului familiei.






E nevoie de o galerie cu mare prestanta pentru inaltimile ce depasesc 250 cm. Am apelat la McKinney Anglia pentru solutia cea mai potrivita ca estetica si mecanism. Tipul de manopera poarta denumirea “Pliuri europene” si cred ca, alaturi de “Pliurile inversate” se potriveste cel mai bine cu natura simpla si in acelasi timp sofisticata a materialului de perdea.






Cu cateva accente create de pernele decorative de la Designers Guild ( prin Lucasa www.lucasa.ro ) totul ar fi complet. Pernele sunt tot din in natural, printat digital.
A romantic world.



Comentarii

Postări populare