Rubelli, mi amore

O colectie noua de la Rubelli nu poate dezamagi. O nota generala de narcisism si rasfat al simturilor bine impachetate intr-o aparenta de eleganta discreta. O colectie care ma face sa ma gandesc la o doamna aristocrata interesanta si cosmopolita, dar sclava a senzatiilor si placerilor mai mult sau mai putin culte.


O sa incep cu Cristobal, o creatie pe Trevira, cu sinuozitati orientale si lumini si umbre intretesute intr-o structura luxoasa, fosnitoare.



Goldfinger - un desen floral reinterpretat, pana la dezintegrare. Un distressed nobiliar. Mi-am ales culoarea de pudra, desi toate variantele sunt foarte actuale.



Silent Movie - cumva in aceeasi nota de deconstructivism, un clasic remodelat pentru uzul in interioare foarte moderne. Mi-a placut culoarea Rosso- uno verro.



Un floral si in acelasi timp o iluzie optica: o aparenta broderie florala, parca special creata pentru taptat budoire-uri si dormitoare rasfatate.



Tot pentru camere destinate placerilor, Ombra - o catifea de bumbac fina si in acelasi timp rezistenta, mi-a atras atentia. Sunt o mare admiratoare a canapelelor si fotoliilor tapitate in catifea voluptoasa, colorata cu personalitate: chartreuse, rosso vino, verde smarald, tiffany blue, powder pink.






Geometrie divina - Nirvana, un joc pentru camere high end, cu textura pretentioasa, destinata ochiului de cunoscator.






Domus face parte din aceeasi gama de materiale ultra-sofisticate, un trompe l’oeil contemporan, care da impresia de catifea, dar este un material plat, luminos, imbracand camera intr-un lux instantaneu..



Nu pot sa nu inchei cu catifeaua imprimata in modelul tartan - si acesta destructurat si recompus in culori specialitatea Rubelli.

Iar pentru terase umbroase in veri toride se poate sa va placa la fel de mult ca si mie transparentul imprimat de la Dominique Kiefer; chiar daca nu e special creat pentru exterior.



O luna de mai plina de verdeata si flori...

Comentarii

Postări populare